Alta - A Progresszív Tenyészetek Választása

Az Alta a legnagyobb magánkézben lévő termékenyítő, genetika-fejlesztő vállalat a világon. Világszerte partnereink a progresszív tenyészetek. Az Alta szem előtt tartja partnerei jövedelmezőségét, ezért folyamatosan és szigorúan tesztelt termékeket szállít olyan genetikai tulajdonságokkal, amelyek növelik a jövedelmezőséget a különböző rendszerekben. Szaporodásbiológiában és képzésben olyan kipróbált szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek segítségével partnereink maximalizálhatják a genetikába történt befektetést.

Az Alta egy globális vállalat, erős partneri viszonyban több mint 80 országgal. Az Egyesült Államokban, Hollandiában, Kanadában, Lengyelországban, az Egyesült Királyságban, Németországban és Brazíliában az Alta saját leányvállalatai szolgálják ki a világ igényeit termékekkel, szakemberekkel és specialistákkal. Az Alta további 75 országban üzleti partnerei segítségével működik együtt a tenyészetekkel.

Az Alta világszerte egyszerű küldetést fogalmaz meg együttműködő partnerinek.

Értéket teremtünk - Bizalmat építünk - Eredményt szállítunk

Az Alta központja Calgaryban, Kanada Alberta államában van, termékenyítő állomások pedig Kanadában, az Egyesült Államokban, Hollandiában és Brazíliában működnek.


Alta Genetics Inc.
R.R.2 Balzac, Alberta, Canada T0M 0E0
Tel: (403) 226-0666  Fax: (403) 226-4259
Alta Genetics Hungary Kft.
2085 Pilisvörösvár, Szent Imre u. 13
Tel: +36 - 26 - 713-126  Fax: +36-26-713-127