Vetőmag kínálatunk

2017-11-28

Tavasszal vetett ALEXIS YELLOW JACKET Győr-Moson-Sopron megyében

Tisztelt Partnerünk!

Talán már értesült róla, hogy vállalatunk, az Alta Genetics Hungary Kft. megkezdi két kiváló nemesítő ház vetőmagjainak forgalmazását.

Engedje meg, hogy részletesebben is bemutassuk őket.

ROYAL BARENBRUG GROUP

A 113 éves holland Royal Barenbrug Group elismert név a fűfélék, pillangósok és lucerna fajták nemesítésében. A vállalatot 1904-ben hozta létre Arnhemben Joseph Barenbrug. A cég a kezdetektől, napjainkig egy családi vállalkozás, melyet jelenleg a negyedik generáció irányít.

Az olyan fejlesztések, mint a polimer mátrix védőrétegben rögzített Rhizobium törzs a lucerna vetőmagon, vagy a finomlevelű nádképű csenkesz, amely akár 1m mélységből is hozzájut a talajnedvességhez, világszerte felkelti a gazdák érdeklődését.

Magyarországra azok a fűkeverékek és pillangós takarmánynövények kerülnek, amelyek Romániában, Lengyelországban és Németországban a legjobb termésbeli és beltartalmi eredményeket hozták az elmúlt 10 év átlagában.

Ezen vetőmagok kizárólagos magyarországi forgalmazását az Alta Genetics Hungary Kft végzi.

Kérjük, fogadja szeretettel a katalógust, amelyben röviden bemutatjuk a Barenbrug vállalatot és azokat a vetőmagokat, amelyeket arra szemeltünk ki, hogy elsőként ajánljuk fel meglévő partnereinknek.

KATTINTSON A KATALÓGUS MEGTEKINTÉSÉHEZ
A ROYAL BARENBRUG GROUP HONLAPJA


NS SEME

Az 1938-ban, Újvidéken alapított Növénytermesztési Kutatóintézet a világ élvonalába tartozik a szántóföldi és zöldségkultúrák fejlesztésében. Mára Szerbia egyik legsikeresebb exportcégeként a Világ 40 országában, több mint 500 haszonnövény fajta szaporítóanyagát forgalmazzák, a cég éves bevétele meghaladja a 40 millió Eurót..

A hazánkban sem ismeretlen NS SEME kukorica és napraforgó kínálatából válogatva a jól bevált és a legújabb fajták közül is bemutatunk néhányat.

Kérjük, tekintse meg a fajtákat, amelyeket NS SEME kínálatából válogattunk.
KATTINTSON A KATALÓGUS MEGTEKINTÉSÉHEZ
AZ NS SEME HONLAPJA

Tisztelettel,

Babai Zoltán
ügyvezető igazgató
zbabai@altagenetics.hu
+36309923810


Müller Gábor
vetőmag ágazat vezető
mullergabor79@gmail.com
+36209298130